widget

Szerencsésnek érzem magam, hogy sok vesződség árán sikerült összehozni egy karbon santa cruz v10-et. Az előző bringám Alu Santa Cruz V10 volt, amit imádtam és nagyon sajnáltam amikor elvitték.

Eredetileg egy Devinci Wilsont néztem ki magamnak, amit meg is rendeltünk, de három hónap várakozás után sem érkezett meg. Közben kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot, így lett ismét V10-em csak Karbonból.

Vv-10

Az első útján hatalmas meglepetést okozott. Más volt, mint amire számítottam. Nyomokban emlékeztetett a régi V10-re,de ez egy teljesen más bringa. Más villa szög ,más tengely táv ,több állítási  lehetőség…stb .

Vv10

Az első alkalommal a kis házi gyakorló pályánkon Olaszországban próbáltam ki. (8km) Ez a pálya eléggé köves, sziklás ,technikás, a legmegfelelőbb terep a tesztelésre. Az első kör után fülig ért a szám!

V10-2

A vázon két állítási lehetőség van. Egy lágyabb és egy verseny orientáltabb. Én az utóbbit használom, így is minden akadályon könnyedén lágyan mondhatni selymesen megy át.

V10-3

Azóta már több pályán is mentem vele és több különböző beállítást is kipróbáltam és az új villát is sikerült megszoknom, ami egy Fox 40 Kashim. Boxxer után egy kicsit furcsa volt. Teljesen más a mozgása, de talán jobban illik ehhez a vázhoz. A Fox rugóstaggal jól összepasszol.

Viki1

Az előző alu V10-hez képest rugalmasabbnak, hajlékonyabbnak érzem, de egy szó mint száz, imádok vele bicajozni és csak ajánlani tudom mindenkinek!

Bereczki Viki

Váz: SANTA CRUZ V10 CARBON
Villa: Fox 40 Kashim
Rugóstag: Fox rc4 Kashim
Hajtómű: Atomlab pimplab
Pedál: Strline allmountain TI
Láncvezető: Shama
Hátsó váltó: Sram X9
Váltókar: Sram X9
Fogaskoszorú: Sram
Lánc kerék E-13
Lánc: Sram P 991
Fék: Hope Tech M4 Gold Edition
Stucni: 77 Desingz
Kormány: Renthal Fatbar
Markolat: ODI Longneck BMX Lock-On Bonus Pack
Nyereg: SDG titan
Nyeregcső: Thomson elite
Felni: Spank snoop
Agy Elől: Spank snoop
Agy Hátul: Spank snoop
Gumi: Maxxis High Roller