widget

Tagfelvétel

Egyesületünkbe folyamatos a tagfelvétel. Amit kínálunk:

-LICENCE

-csapatmez

-ingyenes indulási lehetőség a saját versenyeinken

-versenyre utazás csapattal

-rendszeres edzések és túrák a Mátrában, országszerte és külföldön

-szaktanácsadás

-vásárlási kedvezmény alkatrészekre, kiegészítőkre, felszerelésekre

-teljes szervíz háttér a versenyeken és egész évben,

-segítség alkatrészek választásában, beszerzésében

-saját versenyzői profil az egyesület honlapján

Székhelyünkön a mátrafüredi bringás központban adott minden lehetőség: szervíz, zuhanyozási, bringa mosási lehetőség, csomagmegőrzés, parkolás, szállás.

Kortól és nemtől függetlenül egész évben várjuk azok jelentezését, akik szeretik a kerékpározást, azon belül a lejtőző szakágakat és tenni is akarnak azért, hogy emelkedjen a sportág színvonala.

Kapcsolatban állunk önkormányzatokkal, hivatalos szervekkel, cégekkel. Keressük a lehetőségeket, pályázatokra, forrásokra, amivel elérhetjük céljainkat.

Tagdíj: 30.000-Ft/év. Fizetés részletekben is lehetséges.

Ha szeretnél egy dinamikus csapat tagja lenni, részt venni jó hangulatú verenyeken, esetleg azok szervezésében, jelentkezz elérhetőségeink egyikén.

e-amil: egyesulet@mbkse.hu

facebook: Mátai Betyárok KSE

 

Pártoló tagság:

Az egyesület pártoló tagja lehet bármely az egyesület munkáját vagyoni hozzájárulással, tárgyi eszközökkel, szolgáltatással, adója 1%-ával vagy más felajánlással támogató személy vagy szervezet.

Bárki, aki támogatni tudja egyesületünket, a fiatalok szabadidejének életszerű eltöltését, a versenyek profi lebonyolítását, a versenyzők támogatását, környezetünk és a természet védelmét.

Az összefogás szellemisége kezd kihalni modern, elanyagiasodott világunkból. E felfogás újraélesztésével szeretnénk segítséget kérni minden olyan embertől, aki hiszi, hogy nem csak pénzzel, hanem összefogással és megfelelő szervezéssel is nagy dolgokat lehet elérni.

Kellékekkel és szolgáltatásokkal, melyek elengedhetetlen feltételei az akadálytalan rendezvényszervezésnek, olyan tárgyi eszközökkel, melyeket már régen nem használt, útban van, esetleg már nincs rá szüksége, esetleg nélkülözni tudja egy-egy rendezvényünkre.