widget

Tavaly Erik egy kis kitérőt tett az open kategóriába, ahol a 9. helyen végzett, technikai gondokkal. Idén vissza tért a felnőtt profi kategóriához és újra a legnagyobbakkal vette fel a versenyt.

Tóth Erik beszámolója: Az időjárás úgy alakult ahogy azt szerettem volna, száraz meleg idő, amitől a pálya jól kiszáradt és nagyon jókat lehetett gurulni. Élveztem a bringázást mindaddig amíg vasárnap reggel el nem estem az egyik edző-körben.

Az esést követően bedagadt a könyököm és nem tudtam rendesen mozgatni a karom. Innentől már csak az volt a cél hogy be bírjam fejezni a versenyt. Döntő körben mint mindig meg próbáltam bele tenni mindent hogy a lehető legjobb legyen.

Végül a tempóm a 8. helyre volt elég, ami nem hangzik rosszul, de ha már az időket is nézzük akkor nem a legjobb. Mindezek ellenére egy jó hétvégének mondanám, sokat tanultam és örülök, hogy a tavalyi hobbi kategória után felnőtt profiban is sikerült bekerülnöm a legjobb 10 közé még sérülten is. Kíváncsi lettem volna, hogy hova értem volna fel, ha nincs a sérülés. Remélem legközelebb összejön!

Gratulálok minden versenyzőnek aki rajthozalt a 2018as Országos Bajnokságon! A képeket köszönöm: Limit Racing Team, Kakuk Dániel,Rideshop.

Tóth Erik