widget

2018-ban eljött junior pályafutásom második éve. Már nagyon vártam, hogy élesben is kipróbálhassam az új nagyobb kerékméretű bringámat a Kellys Noid 70-et. A pénteket a szokásos módon akartam eltölteni, vagyis: pálya bejárás, szolid gurulgatás, nézelődés, ismerkedés. Ezek ellenére a harmadik körben még is úgy döntöttem, hogy bevállalom a legnagyobbak által használt tuskós nyomot a pálya végén.

Fotó: Szabó Richárd

Ezzel nem is volt semmi gond, de a negyedik körben ahogy mondani szokás…nem adta ki.:( Így a péntek nekem csúfos véget ért. Az este nagy részét pedig fásliban és lejegelve töltöttem.

Foto: Szabó Richárd

Másnap reggel reménykedve keltem és elcsodálkoztam, hogy mennyire jól vagyok, de azért nem annyira. Ezért is fásliztam be egyből a felkelés után, így a szombati edzőnap gond nélkül eltelt. Nem esett az eső meg én se, pedig jól esett volna.;)

Foto: Szabó Richárd

Végül maradtam a régi kerülős nyomnál, ami nem volt sokkal lassabb. A top 30-as edzésbe így is bekerültem.

Fotó: Szabó Richárd

Vasárnap számomra az év legfontosabb napján a két edzőkör megtétele után jöhetett egy kis relax! Miután megvolt a „spirituális” összehangolódás a pályával el kezdtem készülődni az időmérőre, amit egy szép lájtos 2perc 7másodperces idővel le is tudtam.

Fotó: Szabó Richárd

Most már csak a döntő volt hátra. A pár éves „rutinnak” hála már nem izgultam annyira. Ezen pedig még segített az ökörködés a többi juniorral. Sajnos, illetve szerencsére a rajt előtt észrevettem, hogy a hátsó átütő tengely ki van lazulva. Ezt sajnálatos módom már nem tudtam orvosolni. Olyan gyorsan telt az idő, hogy észre se vettem és már el is kellett indulnom.

Fotó: Szabó Richárd

Magamhoz képest egy nem teljesen hibátlan, de jó kört tudtam összehozni ami 1perc 59 másodpercre és egy harmadik helyre lett elegendő. Ennek nagyon örülök és jövőre már az első hely a cél! Jövőre újra megmérkőzünk!

Cseh Martin

Köszönöm a fotókat: Richárd Szabó, Kakuk Dániel, Limit Racing Team, Rideshop.

Teljes eredménylista itt: http://dhracing.hu/eredmenyek