widget

pt12011. június 16-án és 17-én került megrendezésre Cserépváralján a Várrom DH. A tavalyi rendezvényről hallottam jót és rosszat is, de úgy gondoltam, az biztos, ha saját magam tapasztalom meg! Néhány nappal korábban szomorúan olvastam, hogy az eredeti útvonalról az engedélyt visszavonták, így új nyom került kialakításra. A rendezőnek Kiss Ancsának hatalmas elismerés jár, mert így sem adta fel és nem maradt el a verseny!

Pt4

Sajnos az elmúlt hetekben nem tudtam bringázni, így már nagyon hiányzott. Még péntek este elvégeztem apróbb javításokat bringámon és 5 hét után ráültem, hogy kipróbáljam.

Szombat reggel a Hősök terén találkoztunk, majd 2 kocsival elindultunk Cserépváraljára. A Maxx Energia Ital biztosított számunkra egy sátrat. Megérkezésünk után gyalogosan bejártuk a pályát, itt-ott látszott még, hogy vannak javításra szoruló részek, a tervezett páya módosításai miatt alakulhatott így, amiről a szervezők nem tehettek.

s1

Kipakolás, sátor állítás után 12-től volt felszállítás, pár kör alatt a pálya fokozatosan jobb-jobb lett, köszönhető ez azoknak, akik napközben is építgették, javították. 5 óráig tartott az edzés aznap, gyors összepakolás után elfoglaltuk a szállást egy táborban kulturált szobákkal és zuhanyzási lehetőséggel, ami a meleg és a sok por miatt jól esett. Este egy kis főzés és szórakozás után alvás következett kinek előbb, kinek később…

Pt3

Vasárnap 8 órától kezdődött a felszállítás 2 autóval nagyon pörgősen. Pár kör után még időmérő előtt felkerültek a csapatba a Maxxistól kapott támogatás gumik. Időmérés rádióval és stopperral történt, nagyon pontosan.

Sajnos a sok bringázás kimaradás erősen meglátszott, sokkal többet vártam volna el magamtól. Ennek ellenére örülök, hogy ott lehettem. A csapatunkból dobogós 3. helyezést ért el Pálfay Gábor. Gratulálok neki!

w1

Rendezvényrő összességében pozitív benyomásom van! Köszönöm lehetőséget a Kiss Ancsának a versenyszervezőnek, a Maxx Energia italnak a sátorért és az energia utánpótlásért és a Maxxisnak a gumi támogatásért!

Remélem a következőn újra találkozunk!

Írta: Pataki Tamás

Pt2

Pataki Tamás headcam: