widget

G44Vasárnap korán reggel indultam el pár helyi sráccal Cserépváraljára. Anno én versenyeztem azon a pályán és akkori tapasztalataim nagyon pozitívak voltak. Szombati edzés napot muszáj voltam kihagyni, mert a bringám aznap délután készült el.

 

Megérkezés után kipakolás, nevezés és utána irány a pálya! Egy teljesen új bringával indultam és már az első kör első kanyarjában sikerült egyet esni, de szerencsére semmi komoly nem lett belőle. (Videoban 1:41-nél látható:)

G11

Körönként éreztem egyre jobbnak a bringát és a végére már kezdtem is érezni a gépet. A pálya nem sokat változott. Lecsíptek belőle egy kicsit az elejéről és a végéről. Az alsó leléptetős részen volt pár srác, aki elég csúnyát esett. Mentő is jött kétszer… remélem jobban vannak! A felszállítással nem volt gond, 2-3 kis teherautó volt, de folyamatosan pörögtek és a felszállító út is nagyon jó volt.

G22

A fékeim nem voltak a legjobbak ezért néha érdekes volt, de végül is esés nélkül tudtam teljesíteni a két mért körömet. Ez a verseny tökéletes volt arra hogy kipróbáljam a gépet és hogy végre bringázzunk egy jót!

G44

A hangulattal sem volt gond és az 1000ft nevezési díj is nagyon baráti. Időmérés stopperrel történt, de szerintem senki nem várta el egy csokikupán a fotocellás mérést és a nagyon pontos eredményeket. Nagyon jól éreztem magam vasárnap, ezért hatalmas respect a szervezőknek!! Én így láttam!

Güzü (Palla Gergő)
Ride Cast:

Lukács Rajmi headcam:

Több kép itt: Ride Cast Facebook