MBKSE

II. Betyár fesztivál - Sástó

Lepke-7A második Mátrai Betyár Fesztivál idén már Sástón a nagyréten került megrendezésre. Tavaly még Mátraházán a nagy parkolóban volt az első. A helyszínválasztás szerintünk is jobbnak bizonyult. Kényelmesebben elfélrtünk és a környezet is festőibb egy aszfaltozott parkolónál :) 

 Örömmel vettük a felkérést, és jöttünk el néhányan a csapatból családostól, hogy a versenyek közötti szabadidőnkben süssünk-főzzünk egy jót. Találkozzunk rég nem látott ismerősökkel és a koncerteken egy kicsit elengedhessük magunkat. 

bz-kisbico

A főzőversenyre két kategóriában neveztünk. Pörköltek és rablóhúsok. Füstölt csülkös pörkölt erdei gombákkal és két féle rablóhús csirkéből és sertésből. 

Menu-porkoltMenu-rablohus

Az esélytelenek nyugalmával kezdtük a napot. Nem kapkodtunk, nem nyerni jöttünk, hiszen a részvétel a fontos, és a jó hangulat. 

Konyha2

A konyhában segítégünkre voltak a szülők és a jóbarátok és végül a menü is összeállt. 

Menu-2
A jó hangulat nálunk annyira megvolt, hogy sikerült tönkretennünk az ország legnagyobb csattogós lepkéjét. A felhívást túl komolyan vettük, volt bennünk versenyszellem és mindent beleadva sikerült túl erősen megtolnunk, amit szegény lepke szárnya nem bírt és eltört .

Lepke-3Lepke-5

Ezúton is elnézést kérünk a készítőktől, akik gyorsan orvosolták a hibát és helyreállították szergény lepkét, hogy a délutáni TV szereplésre toppon lehessen. 

Lepke-6Lepke-7

Megígértük, hogy a következő Betyárfesztivál óriás csattogós lepke toló versenyére saját tervezésű és építésü szerkezettel benevezünk! Tervező mérnökeink azonnal meg is álmodták a bringaalkatrészekből épített tárcsfékes teleszkópos bringakerekeken guruló csodát :) 

trial-toth-sanyi

Közben Tóth Sándor triálos barátunk kápráztatta a közönséget többek között azzal, hogy első kerék nélkül is végig csinálta a bemutatóját! 

Menu-1

A főzőversenyen végül nem jutottunk fel a dobogóra, viszont mindenünk elfogyott és mindenki csak dícsérte a menüt. 

Menu-3

A feladatot telesítettük, a kitűzött célt elértük. Nagyon jól éreztük magunkat! Láthattuk a kutató-mentő csoportok találkozóját, volt favágó bemutató, és nagyon sok jó holmi közül lehetett válogatni a Betyár Bazárban is. A színpadon négy nagyon jó koncertet láthattunk és hallhattunk! Közülük nekünk is a Bohemian Betyars jött be a legjobban: 

Reméljük jövőre is találkozhatunk velük ugyanitt a sástói nagyréten! Mi biztosan itt leszünk!

vendegsereg2

Köszönjük mindenkinek aki eljött és belátogatott hozzánk a Mátrai Betyárok Kerékpáros Sport Egyesülethez! Jövőre veletek ugyanitt! 


AddThis Social Bookmark Button

Copyright by MBKSE 2012. All rights reserved. Created by VisioDESIGN

Top Desktop version