MBKSE

Újabb levelet kaptunk az Egererdőtől:

TalajerozioA rémálom folytatódik! Azok után, hogy befizettük a környezetvédelmi hivatlanak az engedély törvány által előrírt összegét, az Egererdő elutasította a kérelmünket, majd külön levélben felszólítanak, hogy a hirdetést és a szervezést fejezzük be!

A szervezést természetesen azonnal leállítottuk és ki is hirdettük, hogy az esemény elmarad! Ezt jó nagy piros betűkkel kiírtuk! Viszont, ha a honlapunkat ilyen gyakori rendszerességgel nézik, akkor itt szeretnénk figyelmükbe ajánlani a facebook oldalunkat és eseményünket is! Külön felhíjuk a figyelmet a kommentekre:

https://www.facebook.com/events/484362001640139/

Talán kevesebb újra hasznosított papír felhasználásával készült levelet kellene küldeniük. 

Az indoklásokat nem tudjuk elfogadni. Egyszerűen nevetségesek ugyanakkor vérlázítóak is! 

Szembe állítjuk ezt a szemléletet például a jelenleg is zajló szlovák kupafutamokkal, ahol több magyar versenyző indul, hazai versenyek híján, amiknek nagyrészét ilyen nevetséges indokokkal akadályoznak meg. A terület túlzott meredeksége ott biztosan nem olyan eróziós károkat okoz, mint itthon a fakitermelő gépek, szemben a kerékpárral. 

3

A képre klikkelve galéria nyílik.

A döntésük értelmében természetesen nem rendezzük meg a versenyt, de nem hagyjuk annyiban a dolgot, hiszen egyetlen uniós tagállamban sem tapasztalható ilyen merev tiltás, egyetelen alternatív megoldási javaslat nélkül. 

Ha innen nézzük a dolgokat, akkor már nem is állja meg a helyét az Egererdő Zrt. szlogenje: "Erdészek a jövő szolgálatában" hiszen olyan dolgot akadályoznak, amiből minden környező ország már profitál. Vagyis az országot akadályozzák a fejlődésben! Egy csónakban ülünk, de valahogyan nem tudunk egy irányba evezni...... 

 

A versenyzőket akik emiatt elesnek a sportolási lehetőségeiktől, illetve azokat a kerépárosokat kérdeznénk, akiket szintén felháborított a diktatórikus tiltás:  ti mit tennétek ilyen esetben? Milyen javaslatotok lenne a probléma megoldására? Hová, kihez forduljuk segítségért? Kérünk tietket, hogy írjátok meg nekünk a véleményeteket!

 

Egeredo-galya

AddThis Social Bookmark Button

Copyright by MBKSE 2012. All rights reserved. Created by VisioDESIGN

Top Desktop version